Luk
Peter Galison
USA
2020
102
min

The Edge of All We Know

Show trailer
Universets sorte huller giver liv til fantasien i filmen om den proces, der sidste år førte til det første billede af astrofysikkens største mysterium.

Den ubestridt største videnskabelige begivenhed sidste år var det billede af et sort hul, der i april gik verden rundt og på rekordtid blev set af milliarder af mennesker. Sorte huller er astrofysikkens største paradoks, men har samtidig en magnetisk tiltrækning på fantasien. Processen med at tage billedet var uhyre kompleks og omdannede otte observatorier verden over til et kunstigt kamera på størrelse med hele Jorden. Imens diskuterer Stephen Hawking og hans team de sorte hullers væsen. Tankevækkende, fascinerende som en eventyrfilm og nervepirrende som en thriller i en scene, hvor alt afhænger af, at der er skyfrit i alle otte lande på selve dagen!


Titel
The Edge of All We Know
Instruktør(er)
Peter Galison
Land(e)
USA
Spillelængde, min
102
Premierestatus
World Premiere
Producer
Chyld King, Peter Galison
År
2020
Sprog
Sales Contact
Peter Galison
Premiere
World Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Fredag en 20. marts holder vi en virtuel åbningsaften på vores vidensprogram CPH:SCIENCE, når vi dykker ned i sorte huller og den forskning, der når ud over vores kollektive viden. Mød instruktør og Harvard professor Peter Galison, astrofysiker Marianne Vestergaard (KU) og citizen science-ekspert og astrofysiker Brooke Simmons. Moderator: Tina Ibsen (vært på 'Rumsnak'). Se debatten live og online den 20. marts kl. 20:00, eller sæt den på, når du ser 'Love Child' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter