Luk
Laurits Flensted-Jensen
Danmark
2020
77
min

Show Dancer

Show trailer
En fængselsdom bliver et wakeup-call for danseren Lasse, men kan han gøre sig fri af sit kokainmisbrug og behovet for at leve intenst?

Lasse er showdanser og elsker euforien i rampelyset. For 15 år siden var han kendt som Laze: en stepdansende popstjerne med singlehittet ‘Steppin Out’. Lasse har et festmisbrug af kokain, som udvikler sig i takt med at rampelyset slukkes. Siden da har hans liv været en skizofren rutschebanetur med dans, stoffer og fængselsophold. Nu skal Lasse i fængsel igen, og han har besluttet sig for, at dette skal være den sidste gang. Lasse vil én gang for alle klippe snoren til sit kaotiske liv, hvor drømmen om en karriere, kæreste og en familie er ved at blive kvalt af stoffer, dødstrusler og jagten efter intensitet. 'Show Dancer' følger Lasses kamp for at tage styring over sit eget liv. Hans længsel efter et liv uden afhængighed får ham til at tro på en lysere fremtid med uddannelse og familie, men den simple tilværelse viser sig at være hårdere end forventet, og jagten på det intense liv bliver igen flugtvejen væk.

Se debatarrangementet live den 18. marts kl. 20.00

Titel
Show Dancer
Instruktør(er)
Laurits Flensted-Jensen
Land(e)
Danmark
Spillelængde, min
77
Premierestatus
World Premiere
Producer
Julie Friis Walenciak, Malene Flindt Pedersen
År
2020
Sprog
Sales Contact
Hansen & Pedersen film og fjernsyn
Premiere
World Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Onsdag den 18. marts tager vi den vigtige debat om unge og stoffer. Hvorfor er antallet af unge, der indtager stoffer til fester steget så eksplosivt de senere år? Mød Julius Mygind (coach, foredragsholder og tidligere stofbruger), Kristian Holte Kofod (psykolog og faglig leder hos U-turn), Kirstine Marie S. Thomsen (bachelor fra KU og har tidligere haft et overforbrug af rusmidler), Laurits Flensted-Jensen (instruktør) Moderator: Journalist Michelle Færch. Se debatten live den 18. marts kl. 20:00, eller sæt den på, når du ser 'Show Dancer' senere på festivalen.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter