Luk
Sébastien Lifshitz
Frankrig, Danmark
2020
86
min

Little Girl

Show trailer
Otteårige Sasha er født som dreng, men vil gerne være den lille pige, hun altid har følt sig som. Hendes forældre tager opgaven på sig over for omverdenen.

Sasha er en fransk pige, der holder af ballet, at lege med sine søskende og at prøve sine farverige kjoler. Men ifølge sit CPR-nummer er Sasha ikke en pige, men en dreng. ‘Little Girl’ er en film, man ikke går urørt fra, og som med ømhed og ærlighed skildrer et ungt, transkønnet liv og ikke mindst hvordan man er forældre til et barn, der bare så frygtelig gerne vil være den lille pige, hun altid har følt sig som. Med hjælp og råd fra eksperter påtager Sashas mor sig sit livs opgave: At kæmpe for at samfundet kan give plads til Sasha, der til gengæld kan være sig selv, præcis som hun er.

Titel
Little Girl
Instruktør(er)
Sébastien Lifshitz
Land(e)
Frankrig, Danmark
Spillelængde, min
86
Premierestatus
Producer
Muriel Meynard
År
2020
Sprog
Sales Contact
MK2
Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Tirsdag den 24. marts inviterer vi til en online samtale om transkønnede børn og deres pårørende. Mød Helge Sune Nymand (Næstforperson i Foreningen for Støtte til Transkønnede Børn), afdelingslæge på Sexologisk Klinik i København Mette Ewers Haahr og Helle Jacobsen fra Amnesty. Moderator: Journalist Søren Villemoes (Weekendavisen). Se debatten live og online den 24. marts kl. 16:00, eller sæt den på, når du ser 'Little Girl' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter