Luk
Ric Burns
USA
2019
116
min

Oliver Sacks: His Own Life

Show trailer
Han viede sit liv til at forstå den menneskelige hjerne. Nu kan vi selv opleve den dybt sympatiske neurolog og bestseller-forfatter Oliver Sacks' indre liv.

‘Oliver Sacks: His Own Life’ er historien om den legendariske neurolog, forfatter og forsker, som aldrig ville være bare én af delene. Inden sin død i 2015 stillede Sacks sammen med venner, kolleger og tidligere patienter op til interview om et liv præget af grænseløs nysgerrighed og videnskabelige gennembrud - men også om hans kampe med homofobi, depression og afhængighed. Man ikke andet end at blive fascineret af Sacks og hans enestående evne til at observere og beskrive det menneskelige sind, som har været med til at redefinere vores forståelse af hjernen og hvad det vil sige at være menneske.


Titel
Oliver Sacks: His Own Life
Instruktør(er)
Ric Burns
Land(e)
USA
Spillelængde, min
116
Premierestatus
International Premiere
Producer
Leigh Howell, Bonnie Lafave, Kathryn Clinard, Julie Goldman, Chris Clements
År
2019
Sprog
Sales Contact
Submarine Entertainment
Premiere
International Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Den 24. marts tager vi en samtale om den verdensberømte neurolog og forfatter Oliver Sacks, og hvad hans mangeårige forskning kan lære os om hjernen. Mød neurolog og hjerneforsker Troels W. Kjær (KU) og lektor i psykologi Signe A. Vangkilde (KU). Se debatten live og online den 24. marts kl. 20:00, eller sæt den på, når du ser 'Oliver Sacks: His Own Life' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk. Debatten præsenteres i samarbejde med Videnskab.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter