Luk
Selina Miles
USA, Australien
2019
82
min

Martha: A Picture Story

Show trailer
Street art-legenden Martha Cooper er 75 år gammel, men hænger stadig ud med New Yorks unge kunstnere, når de er ude at male byen rød.

Martha Cooper er et ikon indenfor street art. Hun er også en lille, gråhåret kvinde, som i en alder af 75 år stadig sniger sig ud med maskerede graffitikunstnere for at fotografere og forevige deres værker. I 70’ernes New York var hun en af de første til at dokumentere graffitien på byens togvogne, som hun udgav i bogen ‘Subway Art’. Men udgivelsens kommercielle fiasko tvang hende til at vende graffitien ryggen. 20 år senere var Martha blevet en legende i street art-miljøet og hendes bog, der har inspireret en hel generation af unge, rangerer nu blandt de mest solgte - og stjålne! - kunstbøger i historien.

Titel
Martha: A Picture Story
Instruktør(er)
Selina Miles
Land(e)
USA, Australien
Spillelængde, min
82
Premierestatus
Producer
Daniel Joyce
År
2019
Sprog
Sales Contact
Umbrella Entertainment
Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Torsdag den 26. marts debatterer vi graffitikulturen før og nu og den afgørende indflydelse fotografen Martha Cooper har haft på miljøet. Mød musiker Rasmus Poulsen (Raske Penge), Lars Pedersen (Institut for Urban Kunst) og Katrine Ring (DJ). Se debatten live og online den 26. marts kl. 20:00, eller sæt den på, når du ser 'Martha: A Picture Story' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter