Luk
Tonje Hessen Schei
Norge
2019
95
min

iHuman

Show trailer
Fra sci-fi til smartphones. Den ultimative film om kunstig intelligens gør os klogere og stiller nye kritiske spørgsmål til hvilken fremtid, vi vil leve i.

En af de helt store game-changers i vores tid er kunstig intelligens (AI). En teknologi, der ifølge tech-optimister kan forbedre verdenssamfundet, finde løsninger på hungersnød og dæmme op for klimaforandringer. Men som i de forkerte hænder kan lede til et overvågningssamfund af hidtil usete proportioner, hvor Georg Orwells ‘1984’ ikke længere er science fiction. I 'iHuman' møder vi en række indflydelsesrige eksperter, fra 'the father of AI', Jürgen Schmidhuber, til kritisk indstillede stemmer som menneskerettighedsadvokat Philip Alston, der giver os et indblik i den fremtid, vi med hastige skridt går i møde. 


Titel
iHuman
Instruktør(er)
Tonje Hessen Schei
Land(e)
Norge
Spillelængde, min
95
Premierestatus
Producer
Jonathan Borge Lie
År
2019
Sprog
Sales Contact
Cinephil
Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Mandag den 23. marts kan du møde den berømte whistleblower Edward Snowden på en direkte forbindelse fra hans eksil i Rusland, når han taler med DRs viden- og tech-korrespondent Henrik Moltke om brugen af kunstig intelligens i overvågning. Se debatten live og online den 23. marts kl. 20:00, eller sæt den på, når du ser 'iHuman' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk. Samtalen præsenteres i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA og ANE (Association of Nordic Engineers)
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter