Luk
Palle Demant + Marie Losier
Danmark + Frankrig, Tyskland
2020 + 2019
80
min

Crunchy Frog 25 år + Felix in Wonderland

Show trailer
To film, der fejrer musikalsk kreativitet. Oplev det tyske synthesizer-geni Felix Kubins i aktion med en festlig forfilm om Crunchy Frogs 25 års jubilæum.

Tyske Felix Kubin er et vidunderbarn af Kraftwerk, kassettebåndspunk, dadaisme og den revolution, der startede med den analoge synthesizer. En musikalsk anarkist med en fantasi som en hel børnehaveklasse, der pakker en mikrofon ind i en hotdog for at optage lyden af en hund, der bider det hele i stykker - og som er komponist nok til at vide, at det hele skal have en form. Kubin har fundet sin soul sister i filmkunstneren Marie Losier, som med Jørgen Clevinsk kreativitet og analoge stop-motion-effekter på 16mm film lukker os helt ind i maskinrummet i Kubins unikke verden. ‘Felix in Wonderland’ vises med en helt ny halv kortfilm, produceret i anledning af det danske pladeselskabs Crunchy Frogs 25 års jubilæum i den sprøde musiks tjeneste.

Crunchy Frog 25 år

Palle Demant / Danmark / 2020 / 30 min / VERDENSPREMIERE

Med Jesper 'Yebo' Reginal som hovedkraft og mastermind er det uafhængige, danske musikselskab Crunchy Frog verdenskendt i musikbranche. Dedikerede superfans som Rolling Stone Magazines egen David Fricke har bragt selskabet og dets mange bands ud i rampelyset, og nu fylder frøen 25 år. Palle Demant ('Born To Lose') har fulgt selskabet on/off i årevis, og vi får de bedste øjeblikke fra Crunchys 20 års fødselsdag i 2014 og 25 års jubilæum sidste år, der fortæller historien om det danske DIY selskab. Mød også stjernefotografen Søren Solkær, Jan Sneum, David Fricke og med læssevis af den helt sprøde musik. Vises med 'Felix in Wonderland'.

Felix in Wonderland

Marie Losier / Frankrig, Tyskland / 2019 / 50 min

Tyske Felix Kubin er et vidunderbarn af Kraftwerk, kassettebåndspunk, dadaisme og den revolution, der startede med den analoge synthesizer. En musikalsk anarkist med en fantasi som en hel børnehaveklasse, der pakker en mikrofon ind i en hotdog for at optage lyden af en hund, der bider det hele i stykker – og som er komponist nok til at vide, at det hele skal have en form. Kubin har fundet sin soul sister i filmkunstneren Marie Losier, som med Jørgen Clevinsk kreativitet og analoge stop-motion-effekter på 16mm film lukker os helt ind i maskinrummet i Kubins unikke verden.

Titel
Crunchy Frog 25 år + Felix in Wonderland
Instruktør(er)
Palle Demant + Marie Losier
Land(e)
Danmark + Frankrig, Tyskland
Spillelængde, min
80
Premierestatus
Producer
År
2020 + 2019
Sprog
Sales Contact
Premiere
Sprog