Luk
Alex Gibney
USA
2020
117
min

Crazy, Not Insane

Show trailer
Hvad foregår der i hjernen på en seriemorder? Få de mulige svar i en isnende men sober film om kriminel psykologi af Oscar-vinderen Alex Gibney.

Hvad gør nogle til mordere og andre til fredelige borgere? Den Oscar-vindende instuktør Alex Gibneys nye true crime-dokumentar 'Crazy, Not Insane' undersøger morderes psykologi med udgangspunkt i retspsykiater Dorothy Otnow Lewis’ forskning. True crime-genren beskæftiger sig normalt med de makabre forbrydelser selv, men Lewis spørger hvorfor. Hun er fascineret af hvordan hjernen bliver påvirket af traumer, og har dedikeret sit liv til at undersøge voldelige menneskers indre liv. I sit arbejde har hun blandt andet interviewet seriemorderne Ted Bundy, Arthur Shawcross og Joel Rifkin.


Titel
Crazy, Not Insane
Instruktør(er)
Alex Gibney
Land(e)
USA
Spillelængde, min
117
Premierestatus
European Premiere
Producer
Ophelia Harutyunyan, Alex Gibney, Erin Edeiken, Joey Marra
År
2020
Sprog
Sales Contact
Jigsaw Productions
Premiere
European Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Lørdag den 21. marts kan du blive klogere på, hvorfor nogle mennesker er i stand til at dræbe, når vi præsenterer en online samtale mellem med overlæge og seniorforsker Mette Brandt-Christensen. Moderator: Kriminalreporter og journalist Janni Pedersen. Se debatten live og online den 21. marts kl. 16:00, eller sæt den på, når du ser 'Love Child' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter