Luk
100
min

An Evening with Werner Herzog

Show trailer
An Evening with Werner Herzog præsenterer en eksklusiv samtale med den Oscar-vindende instruktør efterfulgt af en visning af hans seneste film ‘Family Romance, LLC’.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Normann Copenhagen. Og Goethe-Institut Dänemark.
Den tyske filmskaber Werner Herzog besøger CPH:DOX til en eksklusiv samtale i Bremen Teater med udgangspunkt i et livsværk, der tæller nogle af filmhistoriens mest nyskabende dokumentarfilm. Herzog har aldrig skelnet så hårdt mellem dokumentar og fiktion i sin livslange søgen efter det, han selv kalder ekstatisk sandhed. Og så er han en mand med stærke meninger om kunst og dens potentiale til at gøre en forskel.

Efter samtalen præsenterer vi en særvisning af Herzogs seneste film, ‘Family Romance, LLC’. Arrangeret i samarbejde med Goethe Institut Dänemark i anledning af det dansk-tyske venskabsår i 2020. NB: Billet købes særskilt til filmvisning, se mere her.

OM FILMEN
I Japan kan man leje et familiemedlem, en kæreste eller en kollega, hvis man har brug for nogen at tage med til en højtid - eller til at tage en skideballe på arbejdet. En ideel situation for en filmskaber som Werner Herzog, der i sin seneste hybridfilm har castet skuespilleren Yuichi Ishii direkte fra virkeligheden, hvor surreel den end er. I 'Family Romance LLC' er både fiktion og dokumentar i citationstegn, som altid hos den tyske ener. Men denne gang er han ude på nye dybder. Med en æstetik som forspillet i en pornofilm, har Herzog med flere kritikeres ord skabt sin mærkeligste film i mange år. Og det siger ikke så lidt.
––––––––––
ABOUT AN EVENING WITH...
Edward Snowden, Jonathan Safran Foer, Connie Hedegaard - og de sociale bevægelser, de taler ind i. CPH:DOX præsenterer i år seks eksklusive talks med kunstnere, aktivister og ikke mindst bevægelser, der aktivt forholder sig til verdens store problemstillinger. Det handler om klimaforandringer, om digital sikkerhed og om den nye, muslimske kvindebevægelse. Arrangementerne præsenteres i samarbejde med Normann Copenhagen.

Titel
An Evening with Werner Herzog
Instruktør(er)
Land(e)
Spillelængde, min
100
Premierestatus
Producer
År
Sprog
Sales Contact
Premiere
Sprog