Luk
150
min

An Evening with Edward Snowden

Show trailer
An Evening with Edward Snowden præsenterer en samtale med den berømte whistleblower, modereret af DRs viden- og tech-korrespondent Henrik Moltke og et bredt panel af eksperter om brugen af kunstig intelligens i overvågning.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Normann Copenhagen, Ingeniørforeningen IDA og ANE (Association of Nordic Engineers).

Mød Edward Snowden på en direkte forbindelse fra hans eksil i Rusland, når han taler med DRs viden og tech-korrespondent Henrik Moltke efter Danmarkspremieren på dokumentarfilmen  ‘iHuman’. Efter samtalen med Snowden udvider vi panelet med instruktør Tonje Hessen Schei, Snowdens advokat Ben Wizner (ACLU) og professor og ekspert i kunstig intelligens v. IDA og ANE, Thomas Bolander (DTU). 

OM FILMEN
En af de helt store game-changers i vores tid er kunstig intelligens (AI). En teknologi, der ifølge tech-optimister kan forbedre verdenssamfundet, finde løsninger på hungersnød og dæmme op for klimaforandringer. Men som i de forkerte hænder kan lede til et overvågningssamfund af hidtil usete proportioner, hvor Georg Orwells ‘1984’ ikke længere er science fiction. I 'iHuman' møder vi en række indflydelsesrige eksperter, fra 'the father of AI', Jürgen Schmidhuber, til kritisk indstillede stemmer som menneskerettighedsadvokat Philip Alston, der giver os et indblik i den fremtid, vi med hastige skridt går i møde.

‘An Evening with Edward Snowden’ er en del af DOX:DIREKTE og transmitteres ud til biblioteker og ingeniørhøjskoler, hvor it-professionelle og ingeniører fra hele Norden følger med i både film og debat. Aftenen præsenteres i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA og ANE (Association of Nordic Engineers) og rundes af med drinks til alle gæster, serveret af Norges ambassade.

––––––––––

ABOUT AN EVENING WITH...
Edward Snowden, Jonathan Safran Foer, Connie Hedegaard - og de sociale bevægelser, de taler ind i. CPH:DOX præsenterer i år seks eksklusive talks med kunstnere, aktivister og ikke mindst bevægelser, der aktivt forholder sig til verdens store problemstillinger. Det handler om klimaforandringer, om digital sikkerhed og om den nye, muslimske kvindebevægelse. Arrangementerne præsenteres i samarbejde med Normann Copenhagen.

Titel
An Evening with Edward Snowden
Instruktør(er)
Land(e)
Spillelængde, min
150
Premierestatus
Producer
År
Sprog
Sales Contact
Premiere
Sprog