Luk
Tanja Wol Sørensen
Danmark
2020
80
min

A Colombian Family (En revolutionær familie)

Show trailer
Mor og datter konfronterer fortiden efter årtiers borgerkrig, men ender i et svært dilemma mellem tilgivelse og politiske idealer.

Da en fredsaftale mellem oprørsgruppen FARC og den colombianske regering ser ud til at sætte punktum for et halvt århundredes konflikt i landet, besøger 30-årige Yira sin mor i Colombia efter 10 år i eksil i Cuba. Yira er selv blevet mor og vil give sin datter den familie, hun aldrig selv havde. Hun konfronterer sin mor, Ruby, med en forsømt barndom i skyggen af forældrenes politiske kamp og forfølgelse. Hun vil have sin mor med i eksil i Canada, så de endelig kan være sammen i sikkerhed. Men Ruby har svært ved at give slip på sine politiske idealer og vælge familien til. Det er ikke bare Yiras barndom, hun har ofret. Det er hendes eget liv og sikkerhed hun har ofret i en sådan grad, at hun må bevæge sig rundt i en pansret bil, konstant bevogtet af væbnede vagter. Mens drabstallet i den nye fredstid stiger, er Rubys dilemma svært. Hvis hun vælger sin datter til, vælger hun sit folk fra.

Titel
A Colombian Family (En revolutionær familie)
Instruktør(er)
Tanja Wol Sørensen
Land(e)
Danmark
Spillelængde, min
80
Premierestatus
World Premiere
Producer
Rikke Tambo Andersen
År
2020
Sprog
Sales Contact
Bullitt Film ApS
Premiere
World Premiere
Sprog
18
.
03
29
.
03

Onsdag den 25. marts diskuterer vi Colombias borgerkrig og politiske klima med Tanja Wol Sørensen (instruktør), Julia Suárez-Krabbe (lektor ved Roskilde Universitet), Mogens Pedersen (afgående ambassadør i Colombia) og Bjørn Elmquist (advokat). Se debatten live og online den 25. marts kl. 16:00, eller sæt den på, når du ser 'A Colombian Family' senere på festivalen. Find alle links på cphdox.dk.
Billetsalg endnu ikke startet
Udsolgt
Se film

Aflyst!

Billetter