Filmstills

Filmstills

Her følger filmstills til brug i pressedækning.

Om CPH:DOX

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, er en af verdens største og førende dokumentarfilmfestivaler i verden. Den 16. udgave af festivalen finder sted fra 20. til 31. marts 2019.

CPH:DOX blev grundlagt i 2003 af festivalens nuværende direktør, Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse voksede festivalen fra et besøgstal på 14.000 i det første år til et rekordhøjt besøgstal på 110.500 i 2018.

CPH:DOX fortsætter med at udvikle sig og vokse. Programmet favner alt fra værker af de største internationale dokumentarister til de unge talenter; fra storslåede biografudgivelser til den snævre videokunst i feltet mellem det cinematiske og museale. Med afsæt i dokumentarfilm sigter vi mod at bygge bro til andre kunst- og medieformer: at skabe nye, kreative perspektiver på og krydstænkninger mellem dokumentarfilm og kunst. Det er bl.a. dette nytænkende festivalformat, der på rekordtid har gjort CPH:DOX til én af verdens største begivenheder inden for dokumentarområdet.

Mere end en filmfestival

Foruden dokumentarfilm byder CPH:DOX på audiovisuelle koncerter, talks & debatter, kunstudstillinger, masterclasses, regionale filmevents, et studieprogram, Everyday-workshops og brancheaktiviteter som CPH:CONFERENCE, CPH:MARKET, CPH:LAB og det internationale finansierings- og co-produktionsevent CPH:FORUM.

Kunsthal Charlottenborg

CPH:DOX er centreret omkring Kunsthal Charlottenborg, festivalens internationalt roste festivalpalæ, som huser alt fra filmvisninger og koncerter til internationale brancheaktiviteter. Kunsthallen bliver indrettet sammen med det danske møbelbrand Normann Copenhagen, der sammen med CPH:DOX præsenterer Danmarks første sofabiograf, Social Cinema, hvor publikum kan opleve storslåede dokumentarfilm i tilbagelænede omgivelser.

Kunsthal Charlottenborg byder også på en mindre almindelig biograf, en spektakulær Virtual Reality-biograf, en kurateret kunstudstilling, en interaktiv udstilling, flere talk- og loungeområder samt Apollo Café og Kantine, der i år er omdannet til et arbejdssted for alle festivalens gæster – vi kalder det Orbit.

På Kunsthal Charlottenborg finder du også festivalens pressedesk, hvor du kan afhente din presseakkreditering og forhåndsreserverede billetter.

Filmstills

Filmstills

Her følger filmstills til brug i pressedækning.

Filmstills