Praktik i afdelingen for filmkoordinering på CPH:DOX

Som praktikant ved afdelingen for filmkoordinering vil du være med til at sikre filmens rejse fra færdig postproduktion til endelig fremvisning.

I afdelingen sørger vi for, at alle filmene på festivalens program leveres, testes og distribueres. Det betyder helt konkret en masse koordinering og kontakt med filmskabere fra hele verden, samt de danske biografer og venues, hvor filmene skal vises.  

Som praktikant i afdelingen vil du assistere med et udvalg af opgaver:

•   Tæt kontakt til filmskabere- og distributørerverden over

•   Koordinering af materialer i forbindelse med vores digitale platforme

•   Quality Check af filmene ved modtagelse (vi tester og ser en masse film!)

•   Assistance ved distribuering af film til venues i hele Danmark

Vi er en lille afdeling, men vi arbejder tæt sammen på tværs af festivalens andre afdelinger. Det er derfor vigtigt, at du har gå-på-mod og kan tage initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver. Nysgerrighed i forhold til branchen og interesse for filmmediet er en fordel.

Praktisk info

Praktikperioden løber fra start januar (opstart efter aftale) til og med marts 2021. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (30 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Vi anbefaler stærkt, at du har mulighed for at arbejde under hele festivalen fra 17. til 28. marts 2021 (også weekender).

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, så jo før vi modtager din ansøgning, jo bedre. Send en motiveret ansøgning samt CV til luna@cphdox.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Luna Bang Sørensen på luna@cphdox.dk.