Praktik i Dox:Academy på CPH:DOX

På CPH:DOXs platform for studerende DOX:ACADEMY kan du være med til at skabe tværfaglige kurser, masterclasses og et festligt og socialt miljø for de mange danske og internationale studerende, som gæster festivalen.

Praktikperiode: Fleksibel efter praktikforløb. Opstart fra oktober.

CPH:DOX bringer hvert år hundredvis af internationale dokumentarister, kunstnere, journalister og andre filmprofessionelle til København i marts måned. DOX:ACADEMY er festivalens studenterplatform, som ikke bare lader studerende se en masse dokumentarfilm, men også lader dem møde de mange kapaciteter bag filmene i eksklusive og tværfaglige sessions. Vi modtager hvert år over 300 studerende fra kunstakademier, filmskoler, journalisthøjskoler og universiteter i hele Europa til nogle højintensive dage (og aftener) i dokumentarfilmens tegn.

Helt konkret udbyder vi 6 tværfaglige firedageskurser (DOX:ACADEMY Classes) med sessions med internationalt anerkendte kunstnere, dokumentarister og kritikere, et særkurateret filmprogram og sociale aktiviteter: Hybrid Class (kunst/antropologi), F:act Class (dokumentar/journalistik/aktivisme), Critics’ and Curators’ Class (kritik/kuratering), Science Class (videnskab/dokumentar).

DOX:ACADEMY er en lille tæt redaktion, hvor du som praktikant vil være med i alle processer. Som del af holdet vil du kommunikere målrettet ud til relevante studier og institutioner, gennemse og udvælge relevante film for programmet, koordinere lokaler, tilrettelægge og koordinere sessions med instruktører og selvfølgelig være inde over alt det praktiske, som det indebærer at få så mange studerende til København.

Dine opgaver kan bl.a. indeholde:

  • At gennemse og diskutere relevante film til de forskellige DOX:ACADEMY Classes.
  • Kommunikere ud om platformen til en bred vifte af danske og internationale uddannelsesinstitutioner.
  • Koordinere aftaler, ophold og akkrediteringer med de studerende.
  • Være med til at skabe et interessant og ikke mindst sjovt ophold for de mange gæster.
  • Stå for koordinering af de mange sessions med instruktører på kurserne.

DOX:ACADEMY er for dig, der går meget op i dokumentarfilm og har lyst til at skabe anderledes og tværfaglige akademiske miljøer.

Interesseret? Send din ansøgning til programme@cphdox.dk.