09
.
02
.
2021

Vil du være frivillig hos os i 2021?

Har du lyst til at blive en del af holdet bag en af verdens største dokumentarfilmfestivaler? Så tilmeld dig som frivillig på CPH:DOX 2021, der løber af stablen fra 21. april til 2. maj. Det kræver blot, at du er fyldt 18 år. Dette år vil festivalen foregå noget anderledes, da vi i lyset af den nuværende situation både vil være til stede online og fysisk i Københavns biografer. Vi leder derfor efter frivillige, som er entusiastiske og klar på at arbejde fleksibelt, så vi sammen kan gøre CPH:DOX 2021 til den allerbedste festival.

Som frivillig på CPH:DOX kan du varetager forskellige typer af opgaver både før, under og efter festivalen. Du kan læse mere om de forskellige områder, hvor vi har brug for din hjælp, herunder. Hver opmærksom på, at vi forventer, at frivillige på CPH:DOX som minimum tager to vagter. 

Som tak for din tid, vil du modtage en T-shirt samt ticket vouchers, som du kan bruge til at se film under festivalen. 

Safety first

Vi tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler og følger de gældende retningslinjer for COVID-19. Så du kan føle dig helt tryg, når du er frivillig hos CPH:DOX.

Vi vil skabe en sikker festivaloplevelse for alle involverede og deltagende, og derfor forventer vi også, at vores frivillige følger alle anvisninger i forhold til at mindske smitterisikoen, da det er jer, der repræsenterer CPH:DOX.

Vi vil løbende opdatere med nye regler og retningslinjer, og hvis I mangler svar på noget, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt. 

Vil du være en Superdoxer?

Som en Superdoxer kan du påtage dig opgaver, der kræver mere ansvar, og du vil samtidig have en vigtigere rolle i teamet. Her forventer vi, at du tager seks vagter enten før, under eller efter festivalen. Som tak for dit vigtige bidrag til årets festival, vil du modtage en anbefaling oveni dine fribilletter.

Tilbagevendende frivillige fra 2020 modtager en e-mail-invitation til at være med i 2021-udgaven.

Nye frivillige kan tilmelde sig her for at blive frivillig på CPH:DOX 2021!

Det tager kun ét minut at melde dig som frivillig på CPH:DOX. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Head of Volunteers Department Stella Ntavara på stella@cphdox.dk.

Som frivillig på DOX kan du blive en del af følgende afdelinger:

Guest department

  • Infodesk 

Er du serviceminded og har lyst til at hilse på alle vores internationale festivalgæster? Så bør du blive en del af infodeskens team.

Det er vigtigt, at du taler flydende engelsk, da du skal kunne kommunikere med vores internationale gæster. Derudover er det et plus, hvis du taler dansk. Vi sørger for at oplære dig, så du kan svare på alle de spørgsmål, du muligvis vil få under festivalen. 


  • Airport Welcome team

I 2021 vil antallet af gæster være mindre end de andre år, men det betyder ikke, at de skal have en mindre velkomst. Og til denne opgave har vi brug for frivillige med en positiv attitude og et smil på læben.

Som titlen indikerer, vil du tage imod vores gæster i Københavns Lufthavn. Din frivilligkoordinator vil give dig al nødvendig information, såsom tidspunkt på ankomst samt navne på vores gæster.   

Mix Areas

Mix Areas dækker over en bred mængde forskellige arbejdsopgaver. I år ser tingene anderledes ud, og vi arbejder stadig på at få styr på alle detaljer, men som frivillig i Mix Areas får man en god mulighed for at udforske alt, det tager til, for at drive en succesfuld festival!
Der er arbejdsopgaver for enhver smag: alt fra at hjælpe med afvikling af pop-up events til at være en del af det online Industry program, fra promovere festivalen til at hjælpe som byggeassistent. Og hvis dette ikke falder i ens smag, kan man hjælpe gæster i vores informationsskranke.
Mix Areas er for dig, der vil opleve en palet af muligheder indenfor festivalsindustrien. Vi leder efter serviceorienterede og entusiastiske frivillige, der vil være med til at bringe live til dette års festival.
Hold jer opdateret her for løbende informationer!


Outreach team

Vil du gerne være en del af CPH:DOX behind the scenes, og taler du flydende dansk?

Vi har brug for udadvendte og dansktalende frivillige til at hjælpe os med at sprede budskabet om, at CPH:DOX 2021 kommer til april. Alle dine opgave vil løbe fra begyndelsen af april indtil festivalen starter, så du vil have mulighed for at nyde festivalen fuldt ud, når først den er i gang. Derudover vil du få et indblik i, hvad det kræver at få en festival stablet på benene.


Generelle informationer 

Velkommen! Uden dig som frivillig, ville CPH:DOX ikke være muligt. Vi er sikre på, at det bliver en fornøjelse at arbejde sammen med dig, men for at undgå mulige problemer undervejs, har vi samlet en liste med de ting, vi forventer af vores frivillige:

 

1. Som en CPH:DOX-frivillig er du vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt med en god opførsel. Sørg for at festivalgæster, publikum, ansatte, kollegaer og koordinatorer alle bliver behandlet ordentligt.

2. Som frivillig skal du tage minimum to vagter. Vagternes længde er forskellige, men vil max. være op til seks timer. Afhængigt af arbejdet vil nogle vagter, som eksempelvis produktionen, også finde sted før og efter festivalen. Vi har brug for din hjælp i festivaldagene mellem den 21.4-2.5, men hvis du er en del af produktionen eller outreach-teamet, har vi brug for din hjælp fra start marts. 

3. Hvis du har symptomer på COVID-19, så giv din frivilligkoordinator besked hurtigst muligt, så vi kan aflyse din vagt. Det er vigtigt, at vi alle tager vores forbehold, så vi er sikret en tryg festival.

4. Det er obligatorisk at møde op til introduktionsmødet. Dato vil blive annonceret i februar.

5.   Mød venligst op 15 minutter før din vagt.

6. Hver gruppe af frivillige har en frivilligkoordinator, som sørger for instruktioner og vil være din kontaktperson hos CPH:DOX. Vær venlig at følge din koordinators instrukser. Hver vagt har en vagtansvarlig, som er ansvarlig for din vagt, tildeler dig dine opgaver og instruerer dig i dem. Det er også dem, der vil give dig dine fribilletter efter endt vagt.

7. Husk, at du aldrig er alene, og skulle der opstå problemer, kan du altid kontakte din frivilligkoordinator eller vagtansvarlige.

8. Det er strengt forbudt at indtage alkohol og stoffer i løbet af din vagt.

9. Før din første vagt beder vi dig hente din T-shirt, som du skal have på i løbet af alle dine vagter. Vi forventer hermed også, at du passer ordentligt på den.

 

Hvis en frivillig ikke overholder ovenstående regler, forbeholder CPH:DOX sig ret til at gøre, hvad der vil være nødvendigt i den givne situation.


MORE:NEWS