Fredensborg

Fredensborg

Imagining my Father + The Truth About Your Feet med besøg af filmholdet

21
.
03
kl.
12:30
Billetter

Imagining my Father

Instruktør Emil Munks far bliver pludseligt fundet død i sin lejlighed, på et tidspunkt hvor Emil og hans far er følelsesmæssigt langt fra hinanden. Derfor beslutter Emil at tage en sidste samtale med sin afdøde far. Med hjælp fra to skuespillere genbesøges kærlige og smertefulde minder, mens far og søn taler om kærlighed, revolution, faderens alkoholmisbrug og meningen med det hele. Undervejs må Emil også rejse til Palæstina for at skabe et nyt billede af sin far.

The Truth About Your Feet

Den moderne mands længselsfulde drøm om heroisk autencitet iscenesættes i en serie af rituelle bevægelser, som en splejset mand gennemfører i et anonymt værelse, mens en voice-over med ironisk distance og systematisk kølighed fører os gennem en række filosofiske paradokser. 'The Truth about Your Feet' er en associativ undersøgelse af maskulinitetens foranderlige væsen i det 21. århundrede.

Jeppe Lange har markeret sig som visuel kunstner med en række formmæssigt innovative korte værker. Mød instruktøren og hele filmholdet bag 'The Truth About Your Feet', Iann (skuespiller), Simon (komponist), Cornelia (producer), Phillip (fotograf) til den første visning kl. 12:30.

. . .
Kulturstationen i Humlebæk viser de to kortfilm i forlængelse af hinanden og af to omgange samme dag, hhv. kl. 12:30 og igen kl. 15:00.

Udsat! Pavarotti

22
.
03
kl.
17:00
Billetter


HumleBio viser filmen, hvor den prisvindende instruktør Ron Howard løfter scenetæppet for historien om ikonet, der bragte operaen til folket.

Pavarotti

Når Luciano Pavarotti skulle på scenen, var det ofte med bemærkningen 'I go die'. Verdens største operasanger blev en legende i sin egen levetid, men forblev alligevel usikker på sit eget ubestridte talent. Med De Tre Tenorer og sit samarbejde med Bono blev Pavarotti den første og største ‘rockstjerne’ i operaverdenen. Han bragte den hidtil elitært opfattede musik ud til masserne. Gennem hidtil uset arkivmateriale og eksklusive interviews med hans familie har instruktør Ron Howard ('Apollo 13', 'Et smukt sind', 'Da Vinci mysteriet') skabt den ultimative dokumentariske opera om et karismatisk menneske, der levede sit liv i musikkens tjeneste som sanger - og i menneskehedens tjeneste som verdensfilantrop.

Mere om filmen